Wormenhumus per zak (60 liter)

 12,00 incl. BTW

Onze 100% organische wormenhumus is ideaal voor uw (sier)tuin, gazon border, of groentetuin. Doordat wij binnen kweken hebben wij de totale controle van het proces, hierdoor komen er geen andere ongewenste stoffen bij in de humus en is de humus licht qua gewicht omdat er geen extra vocht bij kan komen. Wij zeven onze humus tot een fijne korrel zodat deze gemakkelijk verstrooid of verwerkt kan worden. In de humus bevinden zich kleine wormen en eitjes, de kleine wormen en eitjes die later uitkomen zorgen voor een actief bodemleven in uw tuin.

Speciaal voor u verpakt in luchtdoorlatende zakken van 60 liter, hiermee kunt u 25 m² bemesten.

Ons advies is om uw graszoden te bemesten met 1 zak wormenhumus per 25 m². Heeft u slechte grond dan adviseren wij meer wormenhumus per m².

ACTIE
Laat u uw graszoden bezorgen? Dan betaalt u alleen voor de graszoden transportkosten!

Van 3 zakken wormenhumus t/m 75 m² graszoden, 6 zakken t/m 150 m² graszoden, enzovoort. (deze korting wordt verrekend tijdens het afrekenen)

Categorie:

Beschrijving

Wist u dat wormen nooit schade veroorzaken aan uw gewas? Als er regenwormen aanwezig zijn in uw perceel kan de gewasopbrengst toenemen tot wel 25%! Het stikstofgehalte van een gewas geeft de kwaliteit van het gewas aan, wormen hebben hier geen invloed op, conclusie, wormen hebben een positief effect op de gewasproductie!

Onze wormenhumus heeft als voordelen dat de bodem beter belucht wordt, veel organische stof aanwezig is, zorgt voor een betere afwatering van uw grond, krachtige groei van uw gewas en het is een goede voeding voor uw grond! Ideaal om van uw schrale grond weer vruchtbare grond te maken!

© Graszoden- en Wormenkwekerij Berendsen