Aanbieding!

Berendsen Gazonmest ProMix (voor 200m2!!)

 35,00  30,00 incl. BTW

Met onze Berendsen Gazonmest ProMix krijgt uw gras al na enkele dagen een mooie groene kleur, en groeit het niet zo snel dan u gewend bent. Meer groen en minder maaien dus! Op de langere termijn krijgt u dus een dichtere grasmat. Dit wordt allemaal bereikt doordat onze Berendsen Gazonmest ProMix de gehele grasplant bemest en niet alleen de sprieten. In plaats van buitensporige groei maakt de plant meer bladeren aan. Berendsen Gazonmest ProMix zorgt tevens voor een diepe beworteling. Gazons die bemest worden met onze gazonmest zijn beter bestand tegen drogere perioden, zonder dat u veel meer hoeft te besproeien!

Nu tijdelijk online voordeliger!

Bestel nu 2 emmers en betaal maar 1 keer bezorgkosten!

Categorie:

Beschrijving

Zoek je naar een gazonmeststof die jouw grasveld tot leven brengt? Ontdek Berendsen Promix Gazonmeststof! Onze geavanceerde formule is speciaal ontworpen om je gazon te voeden en te laten floreren. Hier zijn de redenen waarom Berendsen Promix de beste keuze is voor jouw gazon:

1. Krachtige Voedingsstoffen: Berendsen Promix Gazonmeststof is verrijkt met een uitgebalanceerde mix van voedingsstoffen die essentieel zijn voor de gezondheid en groei van je gras. Het bevat stikstof voor een diepgroene kleur, fosfor voor sterke wortels en kalium voor stressbestendigheid.

2. Langdurige Werking: Onze meststof biedt een langdurige voeding voor je gazon. Hierdoor hoef je minder vaak te bemesten en kun je langer genieten van een weelderig gazon zonder gedoe.

3. Snelle Resultaten: Berendsen Promix is geformuleerd voor snel zichtbare resultaten. Binnen enkele weken zul je een aanzienlijke verbetering in de gezondheid en uitstraling van je gazon opmerken.

4. Eenvoudig te Gebruiken: Onze gazonmeststof is gemakkelijk aan te brengen, of je nu een ervaren tuinier bent of een beginner. Volg eenvoudig de instructies op de verpakking voor het beste resultaat.

5. Milieubewust: Bij Berendsen zijn we toegewijd aan milieubewustzijn. Onze Promix Gazonmeststof is samengesteld met respect voor het milieu, zodat je je gazon kunt verbeteren zonder schade toe te brengen aan de natuur.

6. Geschikt voor Alle Grassoorten: Of je nu een fijnbladig siergazon hebt of een stevig speelgazon, Berendsen Promix is geschikt voor alle grassoorten. Het zorgt voor een gezonde en mooie groei, ongeacht het type gras in je tuin.

Kies voor Berendsen Promix Gazonmeststof en geef je gazon de verzorging die het verdient. Geniet van een weelderig, groen gazon dat de buurt zal verbazen. Bestel vandaag nog en ontdek het verschil dat Berendsen Promix kan maken voor jouw gazon!

Met Berendsen Promix Gazonmeststof breng je leven in je gazon, stap voor stap, groeit je gazon naar ongekende hoogten. Laat je gazon schitteren met Berendsen Promix!

Berendsen Gazonmest ProMix formule: NPK 16-4-8 + 2MgO + 0,5 Fe
Strooitijd: april-juni-augustus
Werking: 3 maand

 

© Graszoden- en Wormenkwekerij Berendsen